Ciocnire între un buștean tras de un cal și un BMV pe o stradă din Humor. Calul și călărețul au scăpat nevătămați, BMW-ul a intrat într-un gard

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut aseară, pe la ora 21.30, pe o stradă din Gura Humorului, în fața unei pensiuni pline cu turiști veniți din toate colțurile țării.  Unul dintre aceștia, băcăuan de loc, a realizat câteva fotografii la cald, pe care le-a postat pe pagina sa de facebook, trezind interesul internauților.

Șoferul unei  limuzine BMW care circula prin zonă a fost luat prin surprindere de o apariție neobișnuită pentru o stradă cu asfalt, de la oraș: Un cal cu călăreț, care tracta ditamai bușteanul de jumătate de metru diametru și nu mai scurt de patru metri. Pentru a evita impactul cu neobișnuitul ansamblu participant la trafic a virat dreapta și a intrat cu BMV-ul în gardul unei gospodării.  Calul ăi călărețul s-au făcut nevăzuți în noapte, vii și nevătămați, în schimb conducătorul  autoturismului, mai puțin norocos, a suferit răni serioase, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de ambulanță pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare. Foto: Marius Sescu, facebook. Mulțumim!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.