Ciocnire între un șofer bucureștean și unul sucevean, pe strada Petru Rareș din Suceava, duminică după amiază

Duminică,  21.10.2018, ora 16.50, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U 112”,  de un bărbat de 46 de ani, din municipiul București, despre faptul că, a fost implicat într-un eveniment rutier pe str. Petru Rareş, din municipiul Suceava, soldat cu pagube materiale, iar celălalt conducător auto se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 16.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Petru Rareş, din municipiul Suceava, ajuns la o trecere pentru pietoni, bărbatul de 46 de ani, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de un localnic de 62 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 46 de ani și de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 62 de ani, care, la spital, a refuzat recoltarea celei de-a doua probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *