Ciocolata MUZEULUI BUCOVINEI – muzeul din Suceava își răsfață vizitatorii cu un nou produs personalizat. Din 25 ianuarie 2020 la magazinul de prezentare al Muzeului de Istorie

În pleiada de evenimente dedicate aniversării a 120 de ani de la înființarea Muzeului din Suceava, a mai apărut un moment care nu poate decât să contribuie la strălucirea acestei sărbători: Muzeul Bucovinei își răsfață vizitatorii cu un nou produs personalizat, CIOCOLATA MUZEULUI BUCOVINEI, care va putea fi achiziționat de la magazinul de prezentare al Muzeului de Istorie și de la magazinul de la standul Cetății de Scaun a Sucevei.

Vizitatorii sunt invitați să guste noul produs de brand, Muzeul Bucovinei fiind printre puținele muzee din România și chiar din Europa care au propria marcă de ciocolată.

Ciocolata Muzeului Bucovinei, produs fabricat manual, în serie limitată, creată după o rețetă specială, dedicată muzeului sucevean, poate fi un suvenir sau un cadou elegant.

Firma PRALIN CISNĂDIE din Sibiu cu care Muzeul Bucovinei a colaborat a creat pentru vizitatorii şi clienţii muzeului o combinaţie de ciocolată cu lapte, cremă de rom și biscuit crocant, prezentată într-un ambalaj elegant, cu însemne și culori specifice logoului muzeului. Ciocolata se poate achiziționa începând cu data de 25 ianuarie 2020, de la magazinul Muzeului de Istorie.

Și nu întâmplător a fost aleasă data lansării ciocolatei Muzeului Bucovinei, la sărbătorirea a 120 de ani de la înființarea Muzeului din Suceava, un produs de marcă alăturat unui eveniment de prestigiu!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *