Mopan Suceava
Actualitate

Ciprian Porumbescu. În marginea imperiului – o carte care trebuia scrisă. Neculai Roșca în dialog cu autorul cărții, Mircea A. Diaconu, la Povestea Vorbei, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de mâine, 7 octombrie 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe universitarul sucevean Mircea A. Diaconu, autorul cărții proaspăt lansate ”Ciprian Porumbescu. În marginea imperiului”. Mircea A. Diaconu, critic literar consacrat, autor al unor volume de referință, în domeniu, în care talentul de scriitor aduce un plus de valoare muncii de cercetare și interpretare a operelor  literare, oferă publicului o biografie a compozitorului Ciprian Porumbescu, care iese cu totul din clișeele îndeobște uzitate.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *