Clădirea în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava va fi renovată. Proiectul a fost aprobat azi, anunță prefectul Alexandru Moldovan

Prefectul Sucevei, Alexandru Moldovan anunță că Proiectul de Renovare integrată – consolidare seismică și renovare energetică moderată a clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava, promovat de Instituția Prefectului – Județul Suceava în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – VALUL RENOVĂRII, AXA 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, a fost aprobat astăzi!

Prefect Alexandru Moldovan a ținut să mulțumească public echipei care s-a ocupat de întocmirea și promovarea proiectului, precizând că este mândru că fac parte din acest colectiv al Instituției Prefectului!

”Mulțumesc, Livia Grigoraș! Mulțumesc, Maria Pop! Mulțumesc, Ioana Țolescu! Mulțumesc, Claudia Nechifor!”, transmite prefectul Alexandru Moldovan, colegilor săi.

Proiectul Renovare integrată – consolidare seismică și renovare energetică moderată a clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava, promovat de Instituția Prefectului – Județul Suceava în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – VALUL RENOVĂRII, AXA 2  – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.1- RENOVAREA INTEGRATĂ (CONSOLIDARE SEISMICĂ ȘI RENOVARE ENERGETICĂ MODERATĂ) A CLĂDIRILOR PUBLICE, a fost aprobat spre finanțare în data de 23.11.2022.

Valoarea proiectului de investiții este de aproximativ 1 milion de euro, iar durata de implementare a acestuia va fi de 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

Proiectul presupune consolidarea seismică și renovare energetică moderată a clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava, situată în strada Petru Rareș nr.70 din municipiul Suceava iar suprafața construită propusă spre reabilitare este de 874 mp. Clădirea este în proprietatea Statului Român și în administrarea Ministerului Afacerilor Interne prin Instituția Prefectului – Județul Suceava.

Prefect Alexandru Moldovan a transmis:

Am primit astăzi cu satisfacție vestea aprobării finanțării acestui proiect, și țin să felicit public colectivul care, într-un timp extrem de scurt, a întocmit și depus documentația necesară. În ceea ce ne privește, am întreprins toate diligențele necesare și am obținut și finanțarea pentru întocmirea documentației DALI, contractul de servicii pentru proiectare fiind semnat în data de 22 noiembrie a.c. Echipa de implementare a fost constituită, prin urmare sunt create toate premisele ca acest proiect să demareze în următoarea perioadă.

Sunt convins că la finalizarea acestuia, acest proiect de reabilitare va conduce la realizarea unui sediu demn de mileniul III pentru Serviciul de Pașapoarte, un sediu care va oferi condiții moderne și decente atât pentru cetățeni, cât și pentru salariați.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *