Clădirea unei firme din Vatra Dornei, distrusă de un incendiu tocmai când o echipă de meseriași lucrau la înlocuirea sistemului de alarmă

Joi seară, pe la 17:35, Poliția Municipiului Vatra –Dornei, a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe strada Oborului localitate, lângă vechiul bazar a izbucnit un incendiu.

Polițiștii au constatat că în jurul orei 16:30, doi lucrători ai unei firme, au efectuat lucrări de înlocuire a vechiului sistem de alarmă în clădirea respectivă

În timpul lucrărilor, cei doi bărbați care se aflau în interiorul clădirii, au fost anunțați de către un locatar din zona respectivă despre faptul că acoperișul clădirii unde aceștia se aflau a luat .

Detașamentul de pompieri care a intervenit la fața locului a stabilit cauza producerii incendiului ca fiind scurt circuit la instalația electrică.

Nu au rezultat victime omenești, iar prejudiciul estimat este de 10.000 lei, care reprezintă distrugerea provocată la o porțiune din acoperișul clădirii și la  instalația electrică, care trebuie înlocuită în totalitate.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugerea din culpă”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *