Mopan Suceava
ActualitateEducatie

Clasă de gimnaziu cu 26 de elevi, la CN ”Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți în anul școlar următor. Pentru clasa a V-a, înscrierile se fac săptămâna viitoare

 

Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți anunță că săptămâna viitoare se vor putea depune cererile de înscriere pentru copiii care doresc să urmeze  cursurile gimnaziale la această redutabilă instituție de învățământ. Va fi o singură clasă de 26 de elevi iar dacă vor fi mai multe cereri, pe 22 iunie se va desfășura o probă de evaluare:

“Stimați părinți ai elevilor de clasa a IV-a, vă informăm că săptămâna viitoare se vor depune cererile pentru înscrierea elevilor care doresc să devină, începând cu clasa a V-a, elevi ai Colegiului Național “Eudoxiu Hurmuzachi”. Clasa va avea 26 de elevi, iar în situația în care vor fi mai multe cereri, în data de 22 Iunie va avea loc o probă de evaluare cu itemi de limba și literatura română și matematică, în vederea departajării și selecției celor 26 de elevi”, se arată în comunicatul semnat de diriginte – prof. limba engleză – Raluca Nanu, prof. limba si literatura română – Alexandra Chifan, prof. matematică – Vasile Roșca, Director adj., prof. Luminița Lăzărescu, Director, prof. Adrian Puiu.

”Vă așteptăm cu drag la Hurmu!” este mesajul transmis de profesorii de la Eudoxiu Hurmuzachi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *