Clasamentul național al îmbolnăvirilor cu COVID -19, de la o zi la alta. Suceava pe locul 12, cu număr de îmbolnăviri în scădere față de ziua precedentă

Continuăm demersul inițiat de cotidianul online Suceava smartpress, de prezentare zilnică a evoluției cazurilor noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, pe județe, așa cum sunt transmise datele oficial.

După cum v-am spus, noi doar le reașezăm, tabelat, comparativ cu ziua precedentă, pentru a fi mai lămuritoare atât pentru noi, cei care facem această statistică, cât și pentru cititorii care, ne închipuim, vor putea mai ușor să vadă unde este poziționat județul Suceava, de la o zi la alta, și cum evoluează în clasamentul național al pandemiei.

Ieri, cu 18 cazuri noi, județul Suceava se afla pe locul 13, astăzi, deși cu  mai puține cazuri, 15 la număr, urcă pe locul 12. În întreaga țară, au fost raportate în ultimele 24 de ore 799 de cazuri noi de infectare.

Sucevenii sunt oameni conștiincioși, și, cu siguranță, situația se va îmbunătăți. Am fost arătați cu degetul, am fost militarizați,carantinați, marginalizați, eram priviți ca ciumați, dar, Suceava se face bine. Depinde doar de noi, și am dovedit că se poate. Ne dorim ca întreaga Românie să se facă bine.

Și trebuie să amintim și să mulțumim cadrelor medicale, tuturor angajaților de la spitale, ambulanțe, pompieri,  care, de cinci luni, la foc continuu duc o luptă cruntă pentru însănătoșirea și salvarea vieților sucevenilor.

Starea de alertă s-a prelungit pentru încă o lună, legea carantinării a mers către promulgare. Respectând regulile ne respectăm pe noi între noi și putem ajunge la normalitate.

Publicația online  Suceava smartpress oferă și va oferi în zilele următoare,  un tablou corect și  oficializat prin cifrele zilnic prezentate,  reprezentând numărul de îmbolnăviri de COVID – 19  pentru fiecare județ în parte, pe baza datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Dacă apar neconcordanțe, nu trageți în pianist!

foto hartă: https://covid19.geo-spatial.org/

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *