Clipe de spaimă, ieri, pe trotuarul din apropierea stației TPL, ”Bancă”. O femeie a murit, după ce a căzut secerată pe spaţiul verde de lângă trotuar

Ieri, 13 august, la ora 10.35, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un asistent al Serviciului de Ambulanță  Suceava, cu privire la faptul că T.V., o femeie de 60 ani, din Ipoteşti, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean  Suceava ca urmare a unui stop cadio respirator, intervenind în cele din urmă decesul sus-numitei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 10.30, femeia se deplasa pe trotuarul situat pe strada Ana Ipătescu, nr.1, vis a vis de banca BCR, având ca direcţie de deplasare primăria municipiului Suceava. La un moment dat, în jurul orei 10.35 femeia a fost văzută căzând pe spaţiul verde de lângă trotuar, motiv pentru care s-a solicitat imediat sprijinul unui echipaj de ambulanţă.

La scurt timp la faţa locului a sosit un echipaj de ambulanţă, care a procedat la resuscitarea femeii, fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava. Ulterior, la ora 13.33 cadrele medicale din cadrul Secţiei UPU au constatat decesul sus-numitei, fiind diagnosticată cu stop cardio-respirator şi insuficienţă respiratorie acută.

S-a luat legătura cu medicul de familie care a precizat faptul că persoana în cauză a suferit în trecut o intervenţie chirurgicală pe cord, având montate două stenturi.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.