Clubul Rotary Suceava-Bucovina a finalizat proiectul SIMFONII DE TOAMNĂ – ediția a VIII-a: s-a construit o casă nouă pentru o familie cu 6 copii din Siliștea Nouă, Dolhasca

Proiectul inițiat în urmă cu un an de Clubul Rotary Suceava – Bucovina, de construire a unei case pentru o familie cu 6 copii din Siliștea Nouă, Dolhasca, a fost finalizat.

Un comunicat de presă transmis de Clubul care a transformat în fiecare an, în deceniul care este pe cale să săe sfârșească, esplanada din centrul municipiului Suceava într-un spațiu elevat, care a readus muzica clasică în sufletele sucevenilor prezintă acest eveniment, cu regretul nerostit că anul acesta marea sărbătoare a muzicii, devenită tradițională, nu s-a putut desfășura din cauza epidemiei Covid – 19:

Clubul Rotary Suceava-Bucovina si-a propus ca prin evenimentul SIMFONII DE TOAMNA 2019 – ediția a VIII-a să construiască o casă  pentru o familie cu 6 copii din Siliștea Nouă, Dolhasca.

Pe 9 Septembrie 2019, în mai puțin de 10 minute, peste de 8000 suceveni care s-au alăturat Simfoniilor au donat echivalentul a 16.000 Euro. A fost cea mai mare suma pe care Clubul a reușit să o strângă pentru proiecte umanitare. Acest lucru ne-a dat încredere si a pus pe umerii noștri responsabilitatea de a duce la bun sfârșit acest proiect.

La finalizarea și utilarea construcției s-au alăturat cu donații financiare si materiale suplimentare membrii Clubului Rotary Suceava-Bucovina si o serie de sponsori generoși: EGGER, FAN CURIER, EXPERTOPTIC, ASSIST SOFTWARE, MOIRA DPA, PURECO2, MOBEXPRES, LOIAL IMPEX, GLOBAL MUTUAL ASSISTANCE, CRIS TERMOCONFORT, KROLL PLUS, ARTRA, SUCT și familiile Groza Ștefan, Zgăbei Nicu, Mocanu Vasile, Lahman Ilie, Curelușă Cristi, Vasilaș Ionuț, Faur Dulcineia, Mihai Dinu, Calistru Alina, Galanton Bogdan, Puni Silviu și Cușnir Dan.

Pe scena Simfoniilor de Toamna din 2019 au evoluat peste 120 de artiști ai Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici din Chișinău care au creat o seară magică în centrul Sucevei.

Noi, membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina, avem convingerea că oricât am face pentru comunitate, nu este suficient; întotdeauna Suceava merită mai mult  decât putem noi face pentru ea! Cu puțin de la fiecare, acest VIS a devenit realitate!

Mulțumim partenerilor, sponsorilor și promotorilor Simfoniilor de Toamna 2019. Datorită lor și la ediția a VIII-a accesul publicului la eveniment a fost gratuit.

Un gând cu totul special către presă și partenerii media, cei care ne-au fost alături încă de la prima ediție în promovarea Simfoniilor de Toamnă.

Membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina sunt onorați de faptul că ați susținut acest proiect al Simfoniilor de Toamna si împreuna am făcut o faptă bună.

Mulțumim Suceava pentru susținere!

Dan Zlei, Președinte 2020/2021 Rotary Club Suceava Bucovina

Dan Cușnir, Manager de proiect Simfonii de Toamnă  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *