Clubul Sportiv Universitar din Suceava anunță transferurile jucătorilor Cătălin Sabin Costea și Bogdan Marian Păunescu, de la Dunărea Călărași


Clubul Sportiv Universitar din Suceava a anunțat, printr-un comunicat postat azi pe pagina oficială, transferurile jucătorilor Cătălin Sabin Costea și Bogdan Marian Păunescu, de la Dunărea Călărași.

În vârstă de 25 de ani, Costea, 1.77 metri și 73 de kilograme, este un handbalist lansat în handbalul profesionist de formația suceveană și evoluează pe postul de extremă stângă.

Tot 25 de ani are și Păunescu, care este un jucător masiv, cu o înălțime de 1.94 metri și o greutate de 104 kilograme, ce evoluează ca pivot.

Adrian Chiruț – antrenor principal CSU din Suceava transmite că: „La fel ca și alte cluburi, am încercat și noi să profităm de situația de la Dunărea Călărași, acolo unde majoritatea handbaliștilor au rămas liberi de contract, nefiind plătiți de luni bune.

I-am adus pe Costea și pe Păunescu, doi jucători care ne pot ajuta să ne asigurăm menținerea în Liga Națională la finalul campionatului.

Pe Costea îl știm foarte bine, a crescut aici, așa că nu va avea nici o problemă de adaptare, în vreme ce Păunescu este un jucător puternic și curajos, care se apără foarte bine”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *