Clujean primit cu pumni în autogara din Vatra Dornei, de trei ”bucovineni” puși pe scandal. Tânărul din Cluj a ajuns la spital, liderul bandei din ”municipiul stațiune”, în arest

Un clujean care a venit cu autocarul la Vatra Dornei, a avut parte de o primire groaznică din partea localnicilor din ”municipiul stațiune”. A încasat chiar în autogară, imediat ce a coborât din autocar, o bătaie soră cu moartea, în fața prietenilor care îl așteptau să plece mai departe într-o frumos prefigurată excursie prin Bucovina

Aseară, înainte de ora 19.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin 112 despre faptul că în autogara Vatra Dornei, are loc o agresiune.

În incinta autogării a fost identificat P.T. de 29 ani din comuna Călăraşi, județul Cluj, primind îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanţă și care ulterior a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei.

La fața locului se afla B.C., prietena lui P.T., care a relatat că aseară l-a așteptat pe acesta din urmă împreună cu nepotul ei,  ulterior trebuind să plece toți trei cu autoturismul ei ce a fost parcat de aceasta în apropierea autogării.

Nepotul, a relatat faptul că tânărul din Cluj a fost agresat imediat ce a coborât din autocar.

În urma verificărilor efectuate au fost identificați cei trei agresori ca fiind Bucatariu Cătălin-Augustin de 22 ani, Gheorghiu Mihai Alex de 21 ani și Baicu Alexandru Andrei de 22 ani, toți trei din Vatra Dornei.

În timpul altercației, clujeanului i-au căzut din buzunar cheile de la autoturismul marca VW Golf, chei ce au fost luate de Buzilă Cosmin Ionuț, iar ulterior înmânate lui Bucatariu Cătălin-Augustin.

Bucatariu Cătălin-Augustin s-a urcat la volanul autoturismului ce se afla parcat pe strada Oborului, în faţa barului „Aroma Cafe”, după care l-a manevrat cu spatele pe această stradă pentru a-l întoarce şi ulterior l-a condus către strada 22 Decembrie până în autogară, unde a intrat în coliziune cu un container de gunoi, din metal.

Bucatariu Cătălin-Augustin nu posedă permis de conducere valabil pentru vreo categorie.Avea în schimb halenă alcoolică iar la testarea cu aparatul etilotest acesta a indicat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. A a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei unde a fost examinat de medicul de gardă și i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt”, „lovirea sau alte violenţe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.  

Astăzi dimineață, la ora 05:20, față de suspectul Bucatariu Cătălin-Augustin s-a luat măsurii reținerii pentru 14 ore, acesta fiind depus sub escortă în arestul I.P.J. Suceava, iar ulterior urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunerea luării unei măsuri preventive.

În urma consultării cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei s-a dispus ca măsura preventivă a reținerii să se ia numai față de suspectul Bucatariu Cătălin-Augustin, care este cercetat pentru 4 infracțiuni, iar suspecții Gheorghiu Mihai Alex și Baicu Alexandru Andrei să fie cercetați în stare de libertate, aceștia săvârșind doar o singură infracțiune fiecare.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *