Mopan Suceava
Actualitate

Cod galben de furtună în județul Suceava de azi la ora 15.00, până mâine la ora 10.00. Cod portocaliu în partea de vest a țării

Administrația Națională de Meteorologie  a emis un cod galben de instabilitate atmosferică valabil de vineri, 21 iulie, de la ora 15.00, până sâmbătă, 22 iulie, la ora 10.00 care vizează județul Suceava dar și alte județe ale țării.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se vor manifesta prin intensificări ale vântului (rafale de 55…70 km/h), vijelii, grindină, frecvente descărcări electrice și averse torențiale (în intervale foarte scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat peste 30…40 l/mp).

Un cod portocaliu de vijelii puternice și grindină de mari dimensiuni ca intra în vigoarea diseară de la ora 18.00, până mâine 22 iulie, ora 6.00.

În intervalul menționat în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și Olteniei, precum și în nord-vestul Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin intensificări ale vântului (rafale de 70…90 km/h și izolat de peste 100 km/h), vijelii puternice, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice și averse torențiale (în intervale scurte de timp, de 1 până la 3 ore, cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat peste 50 l/mp).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other