Cofinanțări pentru 4 drumuri județene propuse pentru modernizare anul acesta, votate azi în ședință extraordinară de Consiliu Județean

Consiliul Județean Suceava a fost convocat astăzi în ședință extraordinară, pentru a aproba devizul de lucrări vizând 4 investiții importante pentru infrastructura județului, hotărâri în acest sens fiind necesare în perspectiva alocării de sume de la bugetul de stat, după ce acesta va fi configurat de către Guvern, va fi votat de Parlament și promulgat de președintele României.

La convocarea transmisă destul de repede, au răspuns prezent 32 din cei 37 de aleși județeni. S-a votat rapid și fără discuții, aprobări ale devizului general actualizat și a chelutielilor de cofinanțare din bugetul județului Suceava  pentru următoarele obiective de investiții:

Asfaltare DJ 155B Urecheni – Timișești – Boroaia, pe o distanță de 5,4 kilometri; Modernizare DJ 209A Mălini – Slatina – Găinești, pe o distanță de 12,3 kilometri; Modernizare DJ 174 Panaci  – Glodu, pe o distanță de 6 kilometri; Modernizare DJ 208C Vulturești – Hârtop, pe o distanță de 7,3 kilometri.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a arătat că actualizarea cofinanțării, în minus, a acestor investiții a trebuit să fie făcută în regim de urgență, prin votul consilierilor județeni, pentru ca finanțarea lucrărilor să fie prinsă în bugetul național pentru anul 2019.

Toți cei 32 de aleși județeni  prezenți au votat în unanimitate și fără comentarii cele patru proiecte de hotărâre propuse de președintele CJ, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.