Colectă publică inițiată de ”Bucovina Profundă” și ”Suceava Educată”, pentru banii necesari plății amenzii primite de la Jandarmi după mitingul antivaccin din 14 noiembrie

Liderul Asociației ”Bucovina Profundă”, Marius Cârneală, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj public, prin care lansează o colectă publică, pentru ca asociația pe care o conduce dar și celălalt initiator al proitestului de la mijlocul lunii noiembrie, ”Suceava Educată”,  să primească donații de la cetățeni, pentru plata amenzii pe care Jandarmeria Suceava i-a aplicat-o lui Marius Cârneală și Mircea Pușcașu pentru nerespectarea regulilor la mitingul antivaccin din după amiaza și seara zilei de duminică, 14 noiembrie, din centrul municipiului Suceava.

El asigură, pe de altă parte, că de fapt, ”Bucovina profundă” precum și cealaltă entitate, ”Suceava educate”, au posibilitatea de a plăti imediat aceste amenzi.

Prezentăm în cele ce urmează mesajul transmis de Marius Cârneală, pe pagina sa de socializare:

 

”AMENZI PENTRU PROTESTUL DE LA SUCEAVA

Au venit amenzile pentru Protestul de la Suceava din 14 nov 2021. Două amenzi in valoare de totală de 6000 de lei (=3000 in 15 zile).

Vă asigurăm că Bucovina Profundă are posibilitatea de a plăti imediat aceste amenzi. Dar, pentru că au fost mulți care s-au oferit să contribuie, vom face o colectare publică pentru asta. Credem că un astfel de exercițiu de solidaritate este benefic tuturor celor care participă la el.

Puteți dona direct în contul nostru de la Banca Transilvania:

RO31BTRLRONCRT0117466002

Titular: Mircea Pușcașu

Vom și ataca în instanță amenzile, avem deja doi avocați care s-au oferit să facă asta din solidaritate.

”Bucovina Profundă” și ”Suceava Educată” vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Solidaritatea ne face pe toți mai puternici.”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *