Colectare selectivă a deșeurilor în cartierul George Enescu, fără coșuri de gunoi pe trotuare. Viceprimarul Harșovschi anunță suplimentarea tomberoanelor galbene, pentru ”fracția uscată”

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a declarat că va fi suplimentat numărul tomberoanelor galbene destinate ”fracției uscate” la platformele de depozitare a deșeurilor din oraș și speră că activitatea de colectare selectivă a deșeurilor va avea o eficiență de peste 50%. În plus a anunțat că zeci de inspectori din primărie vor verifica zilnic modul de colectare al deșeurilor.

Felicitând această inițiativă, care își dovedește, de la o zi la alta, eficacitate, Suceava Smartpress îi lansează viceprimarului Lucian Harșovschi un apel public, în strânsă legătură cu colectarea gunoiului din municipiul reședință de județ:

Suplimentați și coșurile de gunoi de pe strada Zorilor, care, dacă nu există, lipsesc cu desăvârșire! Orice număr înmulțit cu zero dă tot zero. Au fost patru acum câteva luni, de la Curcubeul până la Albina, au rămas doar suporturile metalice, precum cioatele din păduri. Drumul elevilor și copiilor de grădiniță din stația de autobuz de pe bulevardul George Enescu – Curcubeul, către Colegiul Spiru Haret, Școala gimnazială 4 și grădinița de alături, trece, inevitabil, pe segmentul de trotuar aferent străzii Zorilor, în capul căruia, la intersecție, tocmai se preconizează instalarea unei florării.

Nu de alta dar bughibalele trimise de părinți să ducă gunoiul la buncăr, obișnuite să îl plaseze lângă primul coș, negăsindu-l, îl înghesuie pe sub gardurile vii, acum e drept, intrate în stop de vegetație, din cauza iernii și spre deliciul ciorilor care împrăștie ”fracția uscată” ori ”fracția umedă” cruciș și curmeziș pe îngustele alei ce duc spre Piața mică. Vă mulțumim!

Please follow and like us:

One thought on “Colectare selectivă a deșeurilor în cartierul George Enescu, fără coșuri de gunoi pe trotuare. Viceprimarul Harșovschi anunță suplimentarea tomberoanelor galbene, pentru ”fracția uscată”

  • 26 ianuarie 2019 la 15:38
    Permalink

    “Simpaticul” viceprimar al Sucevei, locotenentul de rezerva al lui Ion Lungu, uita sa spuna ca supradimensionarea numarului pubelelor pentru deseuri menajere/fractie umeda si subdimensionarea numarului pubelelor pentru deseuri reciclabile/fractie uscata este pentru ca asa au cerut ei (Lungu si Harsovschi), viitorului operator, prin caietul de sarcini. Asta se intampla cand cineva cu pregatire indoielnica ajunge sa creada ca se pricepe la toate, de la salubrizare la transport public, de la urbanism la gestionarea cainilor fara stapani, de la spatii verzi la utilitati si termie, etc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *