Colegiul Național Petru Rareș a intrat în Scenariul roșu. Cursurile se vor desfășura doar online după ce 3 elevi s-au infectat cu Covid – 19

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis astăzi  introducerea Colegiului Național ”Petru Rareș” din Suceava în Scenariul roșu de funcționare – desfășurarea exclusiv online a cursurilor, după ce 3 elevi din clase diferite au fost testați pozitiv la infectarea cu virusul SARS-COV-2.

”Ținând cont de contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul instituției anterior menționate, de propunerea consiliului de administrație privind modificarea Scenariului de funcționare, avizat de către Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Direcția de Sănătate Publică Suceava, precum și de prevederile art.4, alin.(3) și art. 6 din Ordinul comun MEC/MS nr.5487/1494 din 31 august 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Suceava a adoptat Hotărârea nr. 42 din data de 14.10.2020, prin care s-a stabilit modificarea scenariului de funcționare pentru colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, care va intra în Scenariul roșu – S3, în condițiile în care 3 elevi din clase diferite au fost confirmați pozitiv în urma testării pentru Sars – Cov – 2”, se arată în comunicatul de presă transmis de Instituția Prefectului.

Astăzi în județul nostru, conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, din cele 738 unități de învățământ cu structurile arondate, 466 funcționează în scenariul verde, 238 în scenariul galben și 34 în scenariul roșu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *