Mopan Suceava
Actualitate

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava – 50 de ani de la înființare

Ieri, 21 aprilie 2023, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava a sărbătorit 50 de ani de existență.

Cu acest prilej a fost inaugurat și Corpul B al instituției de învățământ liceal  modernizat pe fonduri europene, microfabrica de  altă dată, destinat învățământului dual.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a transmis că a fost o intâlnire emoționantă, la care au participat foști directori ai scolii, directorii actuali, actuali profesori, directori de la alte unități de învățământ  din oraș, reprezenanti ai Inspectoratului Școlar Județean, ai Universității ”Ștefan cel Mare” și reprezentanți ai municipalității.

”Am mulțumit celor prezenți în numele comunității pentru performanța care a fost realizată  aici  de-a lungul anilor, pregătirea de forță de muncă calificată pentru industria alimentară.

Vom dezvolta aici o unitate de învățământ modernă, care să califice forță de muncă în regim dual pentru industria alimentară.

|În semn de respect, voi propune ca doamna  Mirozina Sahlean, fost director al liceului, care a ocupat 24 de ani funcții de conducere la liceu și 8  ani a fost inspector școlar  să devină Cetățean de onoare al orașului Suceava”, a declarat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *