Mopan Suceava
Actualitate

Colete cu 3000 de pachete cu țigări, abandonate de contrabandiști la Straja, la vederea polițiștilor de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au descoperit în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, aproximativ 3.000 pachete de ţigări de provenienţă Duty Free, în valoare de aproape 35.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 23 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul SPF Brodina au  desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.20, polițiștii de frontieră au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Straja, județul Suceava, trei persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul țării.

S-a procedat la interceptarea acestora, fiind somate să se oprească, însă persoanele au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.

În urma cercetării zonei, polițiștii de frontieră au descoperit trei colete voluminoase. Acestea au fost transportate la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.986 pachete de ţigări de proveniență Duty Free, în valoare de 34.936 lei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale, sub directa supraveghere a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *