Coliziune în lanț cu patru mașini implicate, trei fiind din județul Iași, pe DN 2 E, la Berchișești

În ziua de 27.06.2020, în jurul orelor 08.50, un șofer de 33 ani, din comuna Bîrnova, jud. Iași, în timp ce conducea autoturismul marca Ford Mondeo, pe DN 2 E în afara localităţii Berchișești, având direcţia de deplasare Fălticeni către Gura Humorului, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul marca VW Passat, condus regulamentar de către un alt bărbat de 53 ani, din aceeași comună Bîrnova, jud. Iași, acesta fiind proiectat către înainte în autoturismul marca Audi A4, condus regulamentar de către un șofer de 42 ani, din municipiul Iași, acesta fiind proiectat către înainte în autoturismul marca Seat Toledo, condus regulamentar de către un bărbat de 59 ani, din comuna Drăgoiești, care a oprit pentru a depăși un autoturism care staționa pe marginea părții carosabile ca urmare a unor defecțiuni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, pasager pe bancheta din spate a autoturismului marca VW Passat, care a fost transportată la Spitalul municipal Fălticeni, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „contuzie torso-lombară”, nerămânând internată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile. Toţi cei patru conducători auto au fost conduşi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *