COLIZIUNE ÎN LANȚ PE STRADA CUZA VODĂ, UN ȘOFER DE 19 ANI IMPLICAT

Sâmbătă dimineață,  în jurul orei 08.00, în timp ce conducea autoturismul la ieşirea din parcarea unei societăți comerciale de pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava, un localnic de 47 de ani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus pe drumul prioritar de un tânăr de 19 ani, din comuna Dărmăneşti, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a fost proiectat într-un autoturism oprit în perimetrul din faţa unei societăți comerciale, după care, cele două vehicule s-au răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Din accident, a rezultat rănirea unui bărbat de 23 de ani și a unei tinere de aceeași vârstă, ambii din comuna Dărmănești, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 19 ani, care au fost transportaţi cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.