Coliziune între o autocisternă ucraineană încăcată cu GPL și un autoturim, pe DN2, la Cumpărătura. Traficukl rutier a fost blocat pe ambele sensuri

Circulația rutieră a fost blocată în această după amiază, după ora 16.00, pe ambele sensuri, după ce o autocisternă înmatriculată în Ucraina, încărcată cu GPL (gaz metan lichefiat) a intrat în coliziune cu un autoturism pe DN2, în interiorul localității Cumpărătura.

Două persoane rănite, din autoturism, au fost transportate la spital, conștiente și cooperante.

Au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Rezervorul cu combustibil al  autocisternei care transporta GPL a fost spart în urma impactului. Deoarece exista pericol de explozie, circulația a fost blocată pe ambele sensuri, iar pompierii militari au luat toate măsurile specifice de protecție (inclusiv cu perdea protectoare de apă). Capul tractor al autovehiculului a fost desprins de cisternă și tractat în afara părții carosabile, iar pericolul de explozie a fost înlăturat. Un alt cap tractor va ajunge în zonă  și va prelua cisterna.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *