Coliziune pe DN2 între o ambulanță cu pacient înăuntru și un Audi condus de un șofer fără permis din Dărmănești, care a ignorat semnalele acustice și vizuale ale autospecialei

Joi seară, după ora 20.00, Secţia 5 Poliţie Rurală Dărmănești a fost sesizată prin 112 despre faptul că între o autospecială de ambulanță și un alt autovehicul a avut loc o tamponare, pe DN2, în interiorul comunei Dărmănești.

Polițiștii au identificat la fața locului ambulanța aparținând SAJ Suceava, subunitatea Rădăuți, precum și un autoturism Audi, care avea ca șofer pe Nicolai M., de 41 de ani, din Dărmănești.

S-a stabilit că acesta, în timp ce conducea auto marca Audi pe DN2, pe raza comunei Dărmănești, a efectuat brusc și fără să se asigure manevra de viraj la stânga pe un drum comunal, fiind acroșat de către autospeciala SAJ Suceava care se angajase în depășirea unei coloane de autoturisme. Șoferul de pe ambulanță a declarat că se deplasa cu un pacient de la Spitalul Rădăuți către Spitalul Județean Suceava, având semnalele acustice și vizuale pornite. Accidentul rutier s-a soldat doar cu avarii auto.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că Nicolai M., nu este posesor de permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *