Combaterea din avion a țânțarilor din Rădăuți se va face mâine, 15 iunie, după un nou program, dimineața și seara

 

Primăria municipiului Rădăuți, prin primarul Nistor Tătar, a anunțat o devansare a unei operațiuni de avio-tratament (dispersie a unor substanțe cu ajutorul avionului) pentru combaterea dăunătorilor din perimetrul orașului.

Această operațiune se va desfășura sâmbătă , 15.06.2019, între orele 06.00-08.00 respectiv sâmbătă , 15.06.2019, între orele 19.00-21.00.

În comunicatul de presă transmis astăzi se arată că substanţele din gama K-Othrine (Aqua K-othrine)  combat toate insectele dăunătoare și generatoare de disconfort din igiena publică, țânțari, muște , molii, viespi –din zona urbană (parcuri, cartiere de locuințe, artere de circulație , zone de agrement). Insecticidul acționează prin contact și ingestie, asigurând un efect de șoc și o activitate bioacidă de 24 ore în aer și pană la 60 de zile pe suport.

Deși substanța  dispersată  nu prezintă pericol pentru sănătate, se  recomandă a se  evita deplasarea, contactul cu pielea, cu ochii sau ingestia,  pe cât posibil,  în aceste zone, în intervalele orare menționate.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *