Mopan Suceava
Actualitate

Comerciant rădăuțean reținut pentru contrabandă. Polițiștii au găsit în interiorul mașinii sale 700 pachete cu țigări

În cursul zilei de marți, 21 iunie, lucrătorii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigarete de provenienţă extracomunitară, sens în care au efectuat mai multe verificări la diferite puncte de lucru ale unor entități comerciale situate în incinta Bazarului din mun. Rădăuți.

A fost efectuat și un control la I.F. Varvariuc, unde polițiștii au descoperit în interiorul unui autoturism VW Caddy, aparținând proprietarului Vasilică Varvariuc, cantitatea totală de 700 pachete de țigări de provenienţă extracomunitară, diferite mărci, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

S-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă iar față de Vasilică Varvariuc a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, începând cu data de 21.06.2022, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava.  În cursul zilei de 22.06.2022 acesta urma să fie prezentat procurorului din cadrul unității de parchet competente în vederea dispunerii unor măsuri procedurale.

În cauză s-a procedat la ridicarea și indisponibilizarea autoturismului marca VW Caddy, precum și a sumelor de 2000 lei și 350 euro.

Cercetările vor fi continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *