Comercianți ambulanți de pilote din Moțca – Iași, amendați și cu marfa confiscată, la Crucea

Cu ocazia desfășurării activităților specifice pe linia prevenirii infracțiunilor săvârșite de infractori voiajori pe segmentul de infracționalitate contra patrimoniului, la 17.10.2019 în jurul orelor 11.10, un echipaj din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a depistat în trafic pe raza comunei Crucea,  autoturismul marca „VW Transporter”, culoare roșu, condusă de Magheran Viorel Suraj de 29 ani din comuna Moțca, județul Iași, însoțit de Magheran Liliana de 48 ani din aceeași localitate.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că Magheran Liliana oferea spre vânzare pilote și perne, acte de comerț pe care le efectua fără respectarea prevederilor legale. De asemenea aceasta pătrundea în curțile imobilelor de pe raza comunei Crucea, existând posibilitatea să comită fapte de furt, profitând de neatenția proprietarilor sau distragerea atenției acestora.

Față de Magheran Liliana s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu suma de 5.000 lei conform Legii 12/1990, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea unui număr de zece pilote și zece perne, în valoare estimativă de 2.500 lei, care au fost predare la camera de corpuri delicte a Poliției mun. Vatra Dornei.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Vatra Dornei, ocazie cu care au fost verificați, iar datele acestora au fost introduse  în aplicațiile poliției.        

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *