Comercianți articole sportive contrafăcute, prinși la Fălticeni și Vatra Dornei

În cursul zilei de ieri polițiștii din cadrul SIerviciului de Investigare  a Criminații Economice din cadrul IPJ Suceava l-au identificat pe un bărbat de 41 ani, din municipiul Fălticeni, care oferea spre comercializare în zona pieții din Fălticeni, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS”, și ”NIKE” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate produse în valoare de 1.300 lei.

De asemenea, a fost depistată și o femeie de 44 ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce oferea spre comercializare în zona centrală a orașului Vatra Dornei, produse de încălțăminte inscripționate cu mărcile ,,Reebok” și”Le Coq Sportif”, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate produse în valoare de 1.200 lei.

S-au întocmit dosare penale în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *