Comercianți de haine și încălțăminte contrafăcute, prinși de polițiști în Târgul auto de la Cumpărătura și în Bazar

În ziua de 06.11.2021, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au acționat pe raza com. Bosanci și mun. Suceava, ocazie cu care au constatat că T.V. , 46 ani, din municipiul Iași, oferea spre comercializare în târgul auto de la Cumpărătura Bosanci, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile: ,,ADIDAS, JORDAN AIR, KARL LAGERFELD, NIKE, PUMA, PALM ANGELS, BALENCIAGA, GUESS” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 10.900 lei.

De asemenea, N.R., 54 ani, din Hemeiuși, județul Bacău, oferea spre comercializare în târgul auto din Cumpărătura produse de îmbrăcăminte inscripționate cu marca: ,,ADIDAS” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.700 lei.

L.A., 51 ani, din municipiul Suceava, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar din Suceava, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu marca: ,,JORDAN AIR” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.100 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau  spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmit  dosar  penal, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *