Comercianți de mărfuri contrafăcute, depistați de jandarmi sâmbătă, în târgul auto de la Cumpărătura

Jandarmii suceveni lucrează cot la cot cu polițiștii pentru depistarea ”bișnițarilor” care oferă spre vânzare sucevenilor necunoscători articole de îmbrăcăminte și alte produse contrafăcute, imitații ale unor mărci de renume.

Cu puțin timp în urmă, IPJ Suceava anunța că în târgul de mașini de la Cumpărătura au fost depistate persoane care vând astfel de produse, care au fost sancționate conform legii.

Sâmbăta trecută a venit rândul jandarmilor să ia la puricat pe comercianți și au descoperit alte încălcări ale legii pe această linie, în aceeași locație.

Astfel,  sâmbătă, 1 august a.c., pe timpul executării serviciului de ordine și siguranță publică, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a constatat faptul că două persoane, ce se aflau într-un autoturism din parcarea târgului de mașini din localitatea Cumpărătura, ofereau spre vânzare mai multe articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute.

Jandarmii au procedat la legitimarea acestora, constatând că atât bărbatul, cât și femeia în vârstă de 51, respectiv 45 de ani sunt din municipiul Suceava.

În continuare s-a procedat la efectuarea controlului autovehiculului, unde s-au descoperit 51 articole de îmbrăcăminte și 4 bucăți produse cosmetice toate inscripționate cu diverse mărci cunoscute pentru care nu existau documente justificative. În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea unei fapte susceptibile a fi infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, care au fost predate împreună cu bunurile Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *