Comercianți din bazarurile din Suceava, Vatra Dornei și Câmpulung, surprinși de polițiștii de la economic vânzând produse contrafăcute. Au fost confiscate bunuri în valoare de 29.500 lei

Poliția suceveană a anunțat că în cursul zilei de joi, 09.09.2021, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au descins în bazaruri din județ identificând persoane care ofereau spre vânzare produse contrafăcute.

Astfel, S.M., în vârstă de 47 ani,  expunea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar, din municipiul Suceava, la standul pe care îl deţine, obiecte din material textil (îmbrăcăminte și încălțăminte), având inscripţionate cu mărcile: NIKE și BOSS (HUGO BOSS) fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând obiecte vestimentare  în valoare de 25.850 lei.

Z.V., în vârstă de 39 ani,  expunea spre comercializare în bazarul din municipiul Vatra Dornei, la standul pe care îl deţine, obiecte industriale (folosite în construcții), având inscripţionate marca PROCRAFT, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând obiecte industriale  în valoare de 900 lei.

D.D., în vârstă de 35 ani,  expunea spre comercializare în bazarul din municipiul Vatra Dornei, la standul pe care îl deţine, obiecte industriale (folosite în construcții),  având inscripţionate marca: PROCRAFT, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând drujbe, motocoase, etc.  în valoare de 250 lei

C.D., în vârstă de 35 ani,  expunea spre comercializare în bazarul din municipiul Vatra Dornei, la standul pe care îl deţine, obiecte industriale (folosite în construcții), având inscripţionate marca: PROCRAFT, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 300 lei.

B.I. expunea spre comercializare pe raza municipiului Câmpulung Moldoveneesc, obiecte din material textil (îmbrăcăminte), având inscripţionate cu marcile: PUMA, ADIDAS, MOSCHINO, LEVIS, TOMMY HILFIGER, POLO și GUCCI, fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, reprezentând drujbe, motocoase, etc.  în valoare de 2.200 lei.

În total au fost confiscate bunuri în valoare de 29.500 lei.      

Persoanele au fost depistate în flagrant, cercetările au fost efectuate la faţa locului şi s-a procedat la ridicarea  bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *