Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a aprobat lista de repartizare a materialelor primite ca ajutoare umanitare în 2008

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava,  reunit  în ședință extraordinară, vineri, 10 mai, 2019, de la ora 12,  a analizat și aprobat, prin hotărâre, lista privind repartizarea cantităților de materiale (var și ciment) primite ca ajutoare umanitare în 2008.

În cadrul ședinței anterioare a CJSU Suceava, pe baza buletinului prezentat de Inspectoratul de Stat în Construcții, s-a constatat că cimentul nu mai poate fi folosit conform destinației inițiale, pentru intervenții în urma inundațiilor din 2008. 

În acest context, atunci s-a decis să se solicite celor 118 uat-uri din județul Suceava să informeze dacă sunt interesate să valorifice aceste materiale și să le folosească pentru curățenia de primăvară.

Din cele 114 uat-uri ale județului Suceava, 11 primării au solicitat 186,6 tone ciment și 9500 kg var,  iar in stoc sunt  168 tone ciment și 9250 kg var care vor fi repartizate primăriilor. În aceste condiții, repartizarea s-a stabilit pe baza unor criterii de prioritizare: respectarea destinației recomandate de ISC și în funcție de distanța față locul de depozitare.

Cele 11 primării către care vor fi repartizate materialele solicitate sunt Frătăuții Vechi, Hânțești, Stulpicani, Fălticeni, Putna, Zamostea, Bălăceana, Frumosu, Moldovița, Adâncata și Frasin.

În cadrul CJSU de vineri s-a convenit ca materialele respective să fie  predate uat-urilor respective, pe bază de proces verbal de predare-primire, în perioada 20-24 mai 2019.

Materialele respective  sunt depozitate în 4 locații: la  Sediul Inspectoratului Poliției de Frontieră Suceava,  Detașamentul de Pompieri Rădăuți, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, se precizează în comunicatul Biroului de Presă al Instituției Prefectului-județul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other