Compartiment de Anestezie și Terapie Intensivă – ATI inaugurat astăzi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în prezența președintelui CJ, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat astăzi, împreună cu primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, la inaugurarea compartimentului de Anestezie și Terapie Intensivă – ATI din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Compartimentul este compus din 4 saloane, are 8 paturi, fiecare având unitate de transfuzii sangvine. Este dotat cu aparat Roentgen mobil pentru a efectua radiografii la patul bolnavului.

Valoarea investiției este de 1.305.000 lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri proprii de Primăria Câmpulung Moldovenesc și Spitalul Municipal.

”Aici, și noi, Consiliul Județean, prin Spitalul Județean de Urgență Suceava, am sprijinit spitalul prin transferul unei instalații de sterilizare. Felicit pe domnul primar Mihăiță Negură și conducerea Spitalului Municipal, pe domnul manager Cătălin Săndulescu. Am fost de fiecare dată alături de Câmpulung Moldovenesc. Ei au trecut și prin momente foarte grele, au avut conturile blocate din cauza ”celebrului” Program Utilități și Mediu, ”opera” pesediștilor.

Voi continua să-i sprijin pentru că voi sprijini totdeauna oamenii gospodari, care văd că folosesc rațional banii publici”, a transmis președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură a transmis de asemenea că astăzi 07.11.2019 a fost inaugurat compartimentul de anestezie și terapie intensivă (A.T.I.). din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc. Valoarea totală a investiției a fost de 1.305.000 lei realizată din fonduri proprii.
Acest compartiment este compus din 4 saloane cu câte 2 paturi electrice tip ATI, unitate de transfuzii sangvine și moninoare tip A.T.I pentru fiecare pat.
Două dintre monitoare sunt dotate cu modul invaziv de măsurare a tensiunii arteriale în timp real. Toate monitoarele sunt legate la o stație centrală cu vizualizare directă în camera de gardă a asistentelor și cu sistem de alarmă. ℹ️Compartimentul ATI este dotat cu un aparat Roentgen mobil, pentru a afectua radiografii la pat și care deservește și sala de operații ortopedice. Fiecare salon are TV prin cablu, aer condiționat medical și priză pentru internet la fiecare pat. Acest compartiment respectă normele de acreditare.
Primăria și Consiliul Local au alocat în acest an Spitalului Municipal suma de 500.000 lei din bugetul local.
”Pe această cale transmit felicitări Managerului Dr. Săndulescu Cătălin, Dir. economic Niga Adriana și Șef Serviciu administrativ Dana Filoteanu pentru implicarea în realizarea acestei importante investiții. La inaugurare au fost prezenti Presedintele Consiliului Judetean Gheorghe Flutur si Presedintele Casei Judetene de Asigurari de sănătate dr. Claudiu Cobuz”, a spus primarul Mihăiță Negură.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *