Comunicat OCPI Suceava: publicul nu va avea în continuare acces în incinta instituției. Primirea sesizărilor, petiţiilor şi memoriilor se va face prin corespondenţă, prin comunicare electronică sau prin poştă

Măsurile luate de Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava la jumătatea lunii martie, în scopul prevenirii şi limitării răspândirii noului coronavirus COVID-19 se prelungesc pe întreaga durată a stării de urgenţă.

În următoarele săptămâni, publicul nu va avea în continuare acces în incinta O.C.P.I. Suceava. Astfel, primirea sesizărilor, petiţiilor şi memoriilor se va face prin corespondenţă, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau prin  poştă, până la ridicarea restricţiilor impuse de autorităţi pe durata stării de urgenţă.

De asemenea, solicitanţii pot primi informaţii referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând site-ul O.C.P.I. Suceava, dar şi prin intermediul unui call-center, care va funcţiona de luni până joi în intervalul 0800-1630 şi vineri între orele : 0800-1400. Audienţele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

Numerele de telefon şi adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de O.C.P.I. Suceava sunt următoarele:

Telefon: (0230) 52 33 17; (0230) 52 19 11;

Fax: (0330) 10 11 60;

e-mail: sv@ancpi.ro

Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul şi salariaţii în egală măsură.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *