Concert de colinde „Cântă-n coruri, mii și mii”, la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Putna, duminică, 18 decembrie 2022, de la ora 15. Alexandra Dan, Maria Gheorghiu și coruri vor face Putna să răsune de emoție

Colinde, emoție și bucurie, la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Putna, duminică, 18 decembrie 2022.

Ca în fiecare an, bucuria Sărbătorilor de Iarnă, a Nașterii Domnului, aduce laolaltă, în biserica din Putna, puzderie de lume la un exceptional eveniment: Concert de colinde „Cântă-n coruri, mii și mii”, cântări specifice muzicii corale ortodoxe românești, pe care preotul paroh Constantin Croitoru îl pregătește cu migală și dăruire de ani buni.

La Putna, duminică, 18 decembrie 2022, începând cu ora 15, vor răsuna colinde, cântări intonate de elevii clasei a II-a a Școlii Gimnaziale ”Mitropolit Iacob Putneanul”, corul mare al Școlii din Putna, corul Parohiei ”Nașterea Maicii Domnului”, coruri din localități vecine.

Nu lipsesc nici invitații speciali, dragi putnenilor, și nu numai: Alexandra Dan, fiică a Putnei, recunoscută interpretă de muzică populară, dar și a altor genuri musicale, și, nu în ultimul rând, renumita folkistă Maria Gheorghiu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other