Mopan Suceava
ActualitateCultural

Concert susținut de orchestra FRAȚILOR ADVAHOV, la Cetatea de Scaun a Sucevei. Pe 21 august, de la ora 19, cu intrarea liberă! Concert în cadrul evenimentului „Basarabia salută Bucovina”

Celebra orchestră municipală de muzică populară ,,Frații Advahov” din Chișinău, concertează în data de 21 august, cu începere de la ora 19, la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Intrarea la concert este gratuită!

Spectacolul este organizat în cadrul evenimentului „Basarabia salută Bucovina” – eveniment de susținere a tradițiilor și obiceiurilor din Republica Moldova, Suceava, 19-21 august 2022.

Organizator: Consiliul Județean Suceava în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Primăria Municipiului Chișinău, Primăria Orașului Cricova, Consiliul Raional Soroca, Consiliul Raional Sîngerei, Consiliul Raional Rîșcani, Consiliul Raional Ștefan Vodă, Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina

Proiect realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, în cadrul Programului „Cultură”

 

Orchestra municipală de muzică populară a fost fondată în anul 2005 sub conducerea lui Vitalie si a lui Vasile Advahov.

Orchestra a cântat alături de artiști renumiți din România și Republica Moldova, fiind invitați și la multe concerte în străinătate.

În ultima perioadă, numele fraților Advahov a depășit barierele muzicii populare, ajungând celebrii în lume și după participarea la Eurovizion alături de celebra trupă Zdob și Zdub.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *