Concubin agresiv evacuat din locuința comună prin ordin de protecție, la Izvoarele Sucevei

Astă noapte, pe la orele 23. 40, polițiștii Secției 11 de Poliție Pojorâta au fost sesizați prin 112 de către o tânără din comuna Izvoarele Sucevei, despre faptul că C.T., concubinul mamei sale, o agresează pe aceasta pe fondul unui scandal la domiciliu.

S-a constatat că în jurul orei 21.30, C.T. de 41 ani din comuna Pojorâta, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliul său, a amenințat-o pe concubina sa cu acte de violență și a lovit-o cu palma peste față. 

Femeia de 41 ani din Brodina a solicitat intervenția la fața locului a unui echipaj medical întrucât susținea că nu se simte bine.

Persoanei vătămate i s-a adus la cunoștință să se prezinte la un cabinet medico-legal în vederea eliberării unui certificat medico-legal.

A fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru victima împotriva agresorului în care s-a stabilit ca acesta să părăsească domiciliul comun și să nu se apropie la o distanță minimă de 100 de metri față de victimă și față de domiciliul acesteia.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”violența în familie”, cercetările urmând a fi continuate de Postul de Poliție Izvoarele Sucevei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *