Concubin recalcitrant, separat cu ordin de protecție de partenera de viață, mamă a șase copii, agresată când bărbatul se întoarce beat acasă

Aseară, pe la ora 20.50, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 29 ani, despre faptul că concubinul ei de 37 ani, face scandal la locuința ei.

Din verificările efectuate a rezultat că apelanta are șase copii, iar de circa șase luni trăiește în relații de concubinaj cu bărbatul de 37 de ani.

La audieri,  acesta a declarat că nu dorește să declare nimic, din cauza stării de beție în care se află.  I s-a spus să se întoarcă la domiciliul său, urmând a fi chemat ulterior pentru audiere și pentru luarea măsurilor legale.

Femeia a rămas la sediul poliției pentru a fi audiată și în scurt timp a fost sunată de mama ei, care i-a spus că bărbatul a revenit la locuința ei  și a spart un geam de la ușa de acces în locuință.

Patrula de siguranță publică a mers  din nou la locuința vizată, nemaigăsind pe bărbatul turbulent.  A pornit în căutarea acestuia,  l-au prins  și adus din nou la sediul poliției pentru audiere, el declarând din nou că nu dorește să declare nimic.

Pentru că din declarația concubinei rezultă faptul că îi este frică de bărbatul pe care l-a primit în casă, care pe fondul consumului de alcool devine recalcitrant, persoanei vătămate i s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, în baza căreia s-a emis un ordin de protecţie provizoriu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *