Concubinaj cu scântei într-un bloc din Zamca. Au trăit împreună iar acum s-au acuzat reciproc și au obținut fiecare ordin de protecție împotriva celuilalt

În cursul dimineții de ieri Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o femeie din localitate cu privire la faptul că fostul soț i-a intrat în locuință și o amenință.

La fața locului, într-un bloc de pe strada Zamca, s-au deplasat două patrule de poliție.  Acolo a fost identificată apelanta, care se afla singură în locuință. Ea a explicat că în jurul orelor 11:10, fostul concubin a bătut la ușă, iar aceasta i-a permis accesul în locuință. În locuință au avut mai multe discuții în contradictoriu iar femeia i-a solicitat bărbatului să părăsească apartamentul. El în schimb,  i-a adresat cuvinte înjurioase și prin gesturile lui i-a creat o stare de temere, acesta fiind motivul apelului la 112. La etajul 1 al aceluiași bloc, a fost identificat ți bărbatul reclamat,  care a recunoscut că în jurul orelor 11:00 a bătut la ușa fostei concubine, care locuiește în apartamentul învecinat, aceasta i-a deschis ușa și i-a permis accesul în locuința ce aparține părinților lui pentru a se spăla, întrucât apartamentul lui nu este complet mobilat în momentul de față. După mai multe discuții, femeia a început să țipe și să sară la bătaie la el.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției municipiului Suceava unde s-au efectuat formulare de evaluare a riscului privind viața și integritatea atât a femeii cât și a bărbatului,  de unde a reieșit că în ambele cazuri există risc iminent,  aceștia dorind fiecare emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, femeia  a depus plângere penală împotriva fostului concubin pentru infracțiunile de amenințare și violență în familie.

În același timp, bărbatul a depus și el plângere penală împotriva numitei Tanța Lăcrămioara pentru amenințare și violență în familie, cercetările urmând a fi efectuate de lucrătorii din cadrul Poliției Mun. Suceava.

A fost emis ordinul de protecție provizoriu prin care s-a dispus ca bărbatul să păstreze o distanță de 20 metri față de fosta parteneră de viață cât și față de locul de muncă al acesteia pe o perioadă de 5 zile.

Concomitent, a fost emis și ordinul de protecție provizoriu prin care s-a dispus ca femeia să păstreze o distanță de 20 metri față de fostul concubin, pe o perioadă de 5 zile.

Amândurora li s-a pus în vedere printr-un proces verbal în scris, că întrucât aceștia locuiesc în același bloc, dar în apartamente diferite, să păstreze o distanță fizică și să evite orice contact între ei, fiindu-le adus la cunoștință că nerespectarea/încălcarea oricăreia din măsurile dispuse prin prezentul ordin de protecție provizoriu constituie infracțiune.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *