ActualitateCultural

Concurs culinar jurizat de Chef Scărlătescu, la Muzeul Satului Bucovinean, în cadrul evenimentului „Lume, lume…, hai la târg!”

În ultimul weekend al lunii iulie, în perioada 28 -30 iulie, la Muzeul Satului Bucovinean are loc binecunoscutul eveniment LUME, LUME… HAI LA TÂRG! Care adună pe ulițele satului bucovinean meșteri renumiți, producători tradiționali, anticari, artiști populari, ansambluri foclorice.

Anul acesta, organizatorul, Muzeul Național al Bucovinei, a pregătit și o surpriză:  mare concurs culinar, cu bucate specific Bucovinei,  „SĂRU’ MÂNA PENTRU MASĂ!”, jurizat de chef Cătălin Scărlătescu! Detalii despre cum puteți participa aflați direct de pe pagina de facebook a MSB https://www.facebook.com/MuzeulSatuluiBucovineanSuceava .

Iată anunțul evenimentului, transmis de către muzeu:

„LUME, LUMEEEEEE…, avem vești bune!
Între 28 și 30 iulie, nu vă faceți alt program! Concediul, vacanța, sfârșitul de săptămână îl petreceți în Bucovina. La Muzeul Satului Bucovinean!
LUME, LUME…, HAI LA TÂRG! Între 28 și 30 iulie 2023, la Muzeul Satului Bucovinean vă așteaptă peste 100 de meșteri din toate zările țării sosiți, cu produse meșteșugite și bunătăți pentru toate gusturile! Li se alătură anticarii, care vin și anul acesta cu obiecte de colecție, prețioase, speciale!
Anul acesta, vă poftim la mare concurs mare, „SĂRU’ MÂNA PENTRU MASĂ!”, jurizat de chef Cătălin Scărlătescu, care vă așteaptă la răsfăț cu savoarea bucatelor românești!
Și, desigur, nu am uitat de muzică, cântec, joc și voie bună! Cântăreți, rapsozi, dansatori vă vor surprinde în iureșul horelor, strigăturilor, bătutelor, cântecelor de voie bună!
Să nu umble vorba că nu v-am anunțat din timp! Vă așteptăm cu drag!
Muzeul Național al Bucovinei, mai mult decât muzeu!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *