CONCURS DE TRAS CU ARCUL LA CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI, ÎN CADRUL PROIECTULUI EDUCAȚIONAL ARMA MEDIEVALĂ ȘI ROLUL EI

La Cetatea de Scaun a Sucevei, până pe 15 august a.c., de luni până vineri, între orele 16 – 18, copii, părinții, bunicii, vizitatorii pot participa la ateliere de tras cu arcul, de confecționat arcuri, săbii, cămăși de zale, toate în cadrul proiectului de educație muzeală ARMA MEDIEVALĂ ȘI ROLUL EI.
Astăzi, după trei zile de la începerea atelierelor, în care au desfășurat activități teoretice și practice, sub îndrumarea specialiștilor Cetății de Scaun și a colaboratorilor acestora – cunoscători și pasionați de trasul cu arcul, participanții, copii și adulți, s-au întrecut într-o probă de tras cu arcul. Câștigătorii au fost premiați de către Muzeul Bucovinei.

Atelierul istorico-didactic ARMA MEDIEVALĂ ȘI ROLUL EI, proiect muzeal aflat la prima ediție, a fost structurat în două etape: în perioadele 1 – 7 și 8 – 15 august a.c. Cei interesați sunt așteptați să participe la ce-a de-a doua serie unde vor putea participa la ateliere de tras cu arcul, de confecţionat arcuri cămăşi cu zale, săbii, ateliere de desen pentru cei mai mici şi prezentări interactive.
Informații suplimentare despre înscriere și activități se pot obține la telefon 0784/275644, Serviciul Cetatea de Scaun din cadrul Muzeului Bucovinei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *