Concurs pentru ocuparea unui post de ofițer specialist în cadrul compartimentului structura de securitate la Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava, prin Compartimentul informare și relații publice, a anunțat că organizează concurs, prin rechemare în activitate sau încadrare directă, pentru ocuparea unui post vacant de ofițer specialist la compartimentul Structura de securitate, funcție de execuție prevăzută cu studii superioare.

Concursul se adresează absolvenților instituțiilor de învățământ superior cu specializări în domeniile care vizează informatica, iar principalele atribuții prevăzute în fișa postului menționat sunt referitoare la asigurarea protecției informațiilor clasificate.

Transmiterea cererii de înscriere la concurs se face doar în perioada 12 – 20 septembrie 2022, exclusiv online la adresa de e-mail: concursuri@jandarmeriasuceava.ro.

Toate informațiile privind cerințele postului, condiții de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând pagina web a instituției:

http://www.jandarmeriasuceava.ro/posturi-vacante.html

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *