Conducător auto din Câmpulung amendat și cu lemnul confiscat după ce a fost prins efectuând două transporturi de material lemnos, în aceeași zi, cu același avize de însoțire

Ieri, 21.03.2019, la ora 13.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe raza comunei Pojorâta, ansamblul auto aparținând  unei societăţi comerciale din comuna Slatina și condus de un bărbat de 34 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, care transporta, conform avizelor de însoțire prezentate la control cantitatea de 39,63 m.c. lemn lucru rotund rășinoase, cu punct de descărcare un depozit din municipiul C-lung Moldovenesc.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la efectuarea unui al doilea transport de material lemnos cu aceleași avize de însoțire, polițiștii au efectuat investigații de specialitate, stabilind faptul că, în cursul zilei de 21.03.2019, în intervalul orar 09.40-10.30, ansamblul auto a mai tranzitat odată municipiul C-lung Moldovenesc fiind încărcat cu material lemnos.

În aceste condiții, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor Gărzii Forestiere Suceava, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 39,678 m.c. lemn rotund de esență molid.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 18.000 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *