Conductă de gaz metan găurită la Bosanci de muncitori care efectuau lucrări de foraj pe sub carosabil, pe DC 70 A

Ieri după amiază, în jurul orei 13.00, Secția de Poliție 2 Ipotești a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DC 70 A în fața unei locuințe din comuna Bosanci o echipă de foraj a fisurat o conductă de alimentare cu gaz metan și sunt scăpări de gaze în atmosferă.

Cu ocazia deplasării la faţa locului au fost identificați doi lucrători, C.A., de 39 ani, din Câmpulung Moldovenesc și H.C., de 33 ani, din Vama, angajați ai SC Metal Trager SRL Câmpulung Moldovenesc care au declarat că în timp ce efectuau lucrări de forare pe sub carosabilul DC 70A cu freza pneumatică, au perforat conducta de alimentare cu gaz metan și au simțit miros de gaz, fapt pentru care au oprit lucrarea și au anunțat telefonic pe administratorul drumului public.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul ISU Suceava, două echipaje de poliție care au asigurat zona și au deviat circulația rutieră, precum și reprezentanți ai Delgaz Grid SA Sucursala Suceava care au întrerupt parțial alimentarea cu gaz.

Ca urmare a evenimentului produs nu au rezultat victime omenești sau alte pagube materiale, decât avarierea conductei de alimentare. Valoarea pagubei produse se va stabili ulterior de către reprezentanți ai SC Delgaz Grid SRL Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugerea din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *