Conferință de presă în scaun cu rotile la primul metru de autostradă din Moldova, anunțată de Ștefan Mandachi

Un nou eveniment va avea loc mâine 12 mai a.c., la primul metru de autostradă din Moldova construit de omul de avaceri sucevean Ștefan Mandachi. Este vorba despre o conferință de presă ”În scaun cu rotile” care va însemna totodată și lansarea unui proiect de film documentar care are ca temă lipsa drumurilor.

Ștefan Mandachi a postat un anunț în acest sens pe contul său de facebook, pe care îl prezentăm în cele ce urmează:

Am mai făcut vreo 6000 km în toată țara de vreo două luni încoace. O bandă de circulație are 3.50 – 3.75 metri. Adică suntem condamnați definitiv să ne FERIM de camioane, motorete, mașini și blocuri pe roți, care circulă din sens opus la maxim doi metri de noi. Ne păzim noi de noi.

De pe 15 martie, au trecut două luni în care muncesc la un film documentar care are ca temă lipsa drumurilor. În 30 ani nu s-a produs un astfel de documentar, semn că pe mulți îi doare-n teniși că poți crăpa pe drumuri fără vină. Adică ne-am resemnat și cu asta basta.

Am cunoscut oameni schilodiți, distruși pe viață, familii rămase fără copii, soți văduvi, etc. Cu unii dintre ei ne vom vedea duminică, 12 mai, ora 13:00, la primul metru de autostradă din moldova unde va avea loc o conferință de presă în scaun cu rotile. La acest eveniment voi da mai multe detalii despre cum decurg lucrările la filmul meu documentar și cum putem contribui cu toții ca să scoatem la lumină nesimțirea unora și nepăsarea altora. Tot aici, cu sprijinul Oanei Baciu de la ANSVPAR (coorganizator), vom striga #șînoi care sunt nevoile victimelor și cum putem preveni carnagiul și traumele de pe potecile românești.

#șîeu #ansvpar #șîeu nu mă opresc. #șîeu continuă #șîeușîtușînoi #12mai2019 #primulmetrudeautostradă

Please follow and like us:

One thought on “Conferință de presă în scaun cu rotile la primul metru de autostradă din Moldova, anunțată de Ștefan Mandachi

  • 12 mai 2019 la 9:17
    Permalink

    Dar de ce vine acest domn in scaun cu rotile? Este lovit/bătut în cap,sau alt handicap și cam de când?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *