Conflict între patronii de tiroliene de la Palma. Steag înfipt cu pericol pentru siguranța turiștilor

Disputa între doi investitori care și-au dezvoltat afaceri în zona Palma, construind tiroliene a căpătat accente dramatice, care pun în pericol siguranța turiștilor care vizitează zona, deloc interesați de disputa dintre Curea și Halip, patronii care se luptă pentru supremație la deverul turistic din zonă.

La 09.06.2021, ora 10.04, Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin 112 de către Ovidiu Halip, de 30 ani, din comuna Vatra Moldoviței, cu privire la faptul că  Ion Curea, de 32 ani, a amplasat un steag în apropierea zonei de sosire pentru tiroliana Palma, punând în pericol siguranța persoanelor.

Polițiștii s-au deplasat în comuna Vatra Moldoviței, satul Ciumârna, în zona tirolianei Palma.  Au constatat că acolo funcționează două instalații de agrement tip tiroliană care aparțin SC OVLARIHAL SRL, administrator fiind Ovidiu Halip din Vatra Moldoviței și SC CUMIRAD INVEST SRL, administrator fiind Ion Curea din municipiul Rădăuți.

Între Halip și Curea există un litigiu civil în desfășurare privind dreptul de folosire a porțiunii de teren pe care sunt amplasate cele două tiroliane.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că steagul a fost amplasat de către Ion Curea pe terenul unui anume Iliuță Pelepco, acesta fiind  de acord.

Ion Curea și Ovidiu Halip au fost îndrumați de polițiști să se adreseze Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc în vederea clarificării situației.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *