Consilierul local Ovidiu Milici, fost președinte ALDE Suceava, îl muștruluiește pe Călin Popescu Tăriceanu pentru alianța cu PSD la alegerile locale

Consilierul local Ovidiu Milici, fost președinte al Organizației județene ALDE Suceava a reacționat vehement pe pagina sa de facebook la o declarație  a președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a anunțat că va încheia o alianță electorală cu PSD pentru alegerile locale. Acest lucru înseamnă că ALDE Suceava va susține candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, acesta fiind Dan Ioan Cușnir, președintele organizației municipale PSD, acum consilier județean.

Prezentăm conținutul mesajului transmis de Ovidiu Milici:

”Aflu de la domnul președinte Călin Popescu Tăriceanu, că va încheia o alianță electorală cu PSD pentru alegerile locale unde „odată cu încheierea acestei alianțe va exista o puternică componentă liberală în PSD”. Poftim??? Păi, nici acum un an am dat jos de la putere PSD-ul cu voturile ALDE… În fine, poate nu am citit mai mult în viața asta, poate nu înțeleg eu, poate nu am suficientă experiență, poate sunt luat de prost, poate ăia de la București chiar cred că la Suceava s-a răsturnat căruța cu proști și nu în altă parte. Astea sunt supoziții! Am și o certitudine, însă! Ea sună cam așa : Dacă cineva își imaginează că eu, rudele mele, vecinii mei, prietenii mei, apropiații mei, cei care au venit în ALDE alături de mine, elevii mei majori, foștii mei elevi și familiile lor îl vor vota vreodată pe candidatul PSD la Primăria Suceava, vă spun eu: SE ÎNȘEALĂ AMARNIC! Cum să votezi cu cineva care nu are absolut legătură cu principiile social democrate? Cum să votezi un om care nu este votabil nici pentru membrii militanți PSD de la toate nivelurile? Cum să votezi un om care disprețuiește pensionarii? Cum să votezi pe cineva care cultivă permanent ura, care vede în oameni doar niște instrumente și niște lămâi de stors doar pentru confortul personal, el considerându-se de „vită nobila”… Dragilor, vin vremuri grele… Nu știm ce ne așteaptă. Suceava nu are nevoie de aventurieri însetați de răzbunări și de ambiții mici și prostești! Suceava are nevoie de stabilitate în aceste vremuri și în anii ce vor veni! Tot aud zilnic :”schimbare, schimbare”. Când schimbi ceva, pui în loc ceva la fel de bun sau mai bun. Aici nu e cazul, de niciun fel! Ferească Dumnezeu de așa o schimbare! Credeți-mă! Și să mai fim atenți că o schimbare poate fi făcută în bine dar și în mai rău! Vă salut și să auzim de bine!”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *