Consilierul municipal ALDE Marius Cernescu și fetița lui de 10 ani, morți într-un cumplit accident de circulație, în județul Ialomița Foto: Suceava Live, Ziarul Obiectiv de Ialomița

Consilierul local sucevean ALDE Marius Cernescu și fiica lui de 10 ani și-au pierdut viața astăzi dimineață într-un cumplit accident de circulație petrecut pe raza județului Ialomița între localitățile Fetești și Movila. Din primele cercetări efectuate de polițiștii ialomițeni,  imediat după ora 9.00 pe șoseaua care leagă cele două localități s-a produs un impact fatal între automobilul condus de tânărul consilier municipal sucevean și un altul condus de un tânăr de 28 de ani din localitatea Movila. Marius Cernescu circula regulamentar însă  automobilul condus de localnic a depășit pe linia continuă lovind frontal mașina suceveanului de 36 de ani. Fetița acestuia, în vârstă de 10 ani a fost găsită de pompierii militari încarcerată în mașină, având leziuni incompatibile cu viața.   

Marius Cernescu avea și el leziuni extrem de grave și a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi dus la Constanța. Din păcate, și el a decedat în scurt timp. Din accident au mai rezultat încă trei răniți, printre ei și soția lui Marius Cernescu, singura supraviețuitoare din automobilul consilierului municipal sucevean. Cei trei se întorceau de pe litoral după doar patru zile de odihnă. Marius Cernescu, aflat la primul mandat de consilier local luând decizia să se întoarcă la Suceava pentru a finaliza împreună cu colegii săi din ALDE dosarele pentru candidatura la alegerile locale din 27 septembrie.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *