Consilierul PNL Cristina Nicoleta Nichiforiuc, noul administrator public al municipiului Rădăuți

Primăria municipiului Rădăuți a anunțat că de ieri, 13 septembrie 2022, are un nou administrator public.  Noua funcție a fost ocupată de către ing. Cristina Nicoleta Nichiforiuc, ca urmare a deciziei primarului Bogdan Loghin.

Cristina Nichiforiuc este absolventă a Universității Tehnice „Ghe. Asachi” Iași Facultatea de Cadastru – 1997, curs de management 2021, a lucrat în domeniul privat, din 2011 – expert tehnic judiciar al Tribunalului Suceava, consilier local PNL din 2020. Potrivit procedurilor legale, Cristina Nichiforiuc va demisiona din funcția de consilier local, locul vacant urmând a fi ocupat de Beatrice – Daniela Juravle, se arată într-un comunicat al Primăriei Rădăuți.

De menționat că funcția de administrator public al primăriei rădăuțene a devenit vacantă după ce predecesorul Cristinei Nichiforiuc, Haralambie Herghelegiu a murit înecat pe litoral, în urmă cu două săptămâni.

Mai facem precizarea că Bogdan Loghin a mai promovat într-o funcție de execuție o colegă din consiliul local a Rădăuțiului, pe Anca – Elena Calenciuc, care a devenit șefa corpului de control al primarului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *