Consiliul Județean Suceava co-expozant, pentru prima dată, în cadrul standului Ministerului Turismului, la Târgul Internațional de Turism „World Travel Market”, de la Londra

În perioada 5-7 noiembrie 2018, Consiliul Județean Suceava participă pentru prima dată, în calitate de co-expozant în cadrul standului Ministerului Turismului, la Târgul Internațional de Turism „World Travel Market”, ce are loc în Centrul Expozițional ExCel din Londra, Marea Britanie.
Centrul National de Informare și Promovare Turistică Suceava transmite prin comunicatul postat în această după-amiază că ”obiectivul participării Consiliului Județean Suceava la acest târg de turism constă în atragerea interesului pentru destinația turistică Bucovina a cât mai multor entități active în domeniul turismului, participante la eveniment, astfel încât aceasta să se regăsească în lista destinațiilor de vacanță a britanicilor.
Bucovina este promovată ca destinație accesibilă pentru turiștii din Marea Britanie, ca urmare a zborurilor zilnice operate pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, pe ruta Londra (Luton) – Suceava și retur. De asemeni, Bucovina este destinația turistică potrivită pentru iubitorii de city break, un exemplu în acest sens constituindu-l municipiul Suceava, declarat „Destinație Europeană de Excelență” a României pentru turismul cultural în anul 2017.
Bogata moștenire culturală a Bucovinei, cu obiective și atracții turistice inedite, unele incluse în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO, cu tradiții și obiceiuri păstrate de-a lungul timpului, cu gastronomie variată și bazată pe ingrediente naturale și rețete transmise cu grijă din generație în generație, precum și întreg patrimoniul său natural, cu peste douăzeci de rezervații naturale și un parc național, cu amenajări pentru practicarea activităților în aer liber, recomandă Bucovina ca o destinație pentru turismul cultural și activ.
Persoanele interesate de oferta destinației turistice Bucovina pot obține informații și materiale de promovare turistică la standul Ministerului Turismului, cu numărul EU 1650, din cadrul Centrului Expozițional Excel. Tot aici, un meșter popular din Bucovina își prezintă produsele și realizează demonstrații de pictură pe toată durata de desfășurare a târgului de turism”.

foto: CNIPT Suceava

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *