Consolidarea malurilor râului Suceava pe porțiunea prefiguratei Zone de Agrement, discutată de primarul Ion Lungu cu conducerea Apelor Române Bacău

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că în cursul zilei de luni s-a întâlnit la sediul primăriei municipiului Suceava, cu conducerea Apelor Române Bacău, directorul general Răzvan Găină și directorul tehnic Irina Lucavețchi precum și cu directorul Direcției Ape Suceava Daniel Drăgoi, pe tema consolidării malurilor râului Suceava în interiorul municipiului reședință de județ.

”Este vorba în principal de consolidarea malurilor pe porțiunea Zonei de Agrement pe care o construim cu fonduri europene pe malul râului Suceava. Soluția este încheierea unui memorandum între municipalitate și Administrația Apelor Bacău, vizat de Ministerul Mediului, așa cum s-a procedat la Oradea. Surse de finanțare pentru efectuarea acestor lucrări urmează să provină de la municipalitate și din alte surse atrase cum ar fi Compania Națională de Investiții etc. Ne dorim până la finalizarea lucrărilor la Zona de Agrement să finalizăm și consolidarea malurilor. Doamne ajută!”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *